Terápiák

Baba-Mama

Tapasztalataink szerint a teljes test polarizáltfény-terápia a tejelválasztás mértékét jelentősen fokozhatja, segít a szülés utáni hangulatingadozás, illetve depresszió megelőzésében, illetve legyőzésében, a természetes védekezőképesség növelésében, valamint a gátmetszés és császármetszés során elvégzett sebészeti beavatkozás gyógyulásában.

Szellemi frissesség

Depresszió és egyéb mentálhigiénés problémák kezelése kezelése
Nagyon sok embernek vannak vegetatív problémái a legkülönbözőbb területen – pl. bélműködés, nőgyógyászati problémák, emésztési zavarok, reflux, különféle helyeken érzett fájdalom, működési zavar, stb. Sok ilyen vegetatív jellegű problémának a hátterében pszichoszomatikus hatások állnak.

Sportsérülések

Baleset után nem csak testi fájdalmak gyötrik a sérülteket, hanem bizonytalanságérzés kerítheti hatalmába – mi fog történni?, meddig tart a felépülés?, mi vár még rám? – élsportoló esetében egzisztenciális válságba kerülhet. A tapasztalatok szerint a polarizált fény fájdalomcsillapító, nyugtató, izomlazító hatása segít ezen félelmek
oldásában is, sőt sikerélményt jelenthet a vártnál gyorsabb állapotjavulás!

Bőrbetegségek kezelése

Számos egészségügyi probléma tünete elsőként a bőrön jelenik meg. Az élet során elsőként – gyakran az első életévben – az atópiás dermatitis jelentkezik, melynek vezető tünetei a viszketés, az ehhez társuló nyugtalanság, alvászavar, kisgyermekkorban az egész család életminőségét leronthatja.

Allergia kezelése

Igen pozitív páciens tapasztalatokra tettünk szert az ételallergia vonatkozásában , egyes esetekben a fémre érzékenyen reagáló allergiás bőrtünetek megszűnését is a tapasztaltuk Sensolite fénykezelésnek köszönhetően.

Alkalmazási lehetőségek

Sensolite fényterápia segítségével nagyon sok ember tudott megszabadulni betegségeitől, fájdalmaitól, szenvedéseitől.

Ezen túlmenően a Sensolite alkalmas a betegségek megelőzésére, az erőnlét fokozására, a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére is. Ez utóbbi lehetőségek képezik például az egyik fontos különbséget a teljes test polarizált fénykezelése és a lokális fényterápia között. A továbbiakban az egészségügy különféle területein szerzett tapasztalatokat összegeztük és ezek fényében ajánljuk Önöknek is a Sensolite rendszeres használatát. Magyarországon több helyen működik Sensolite Gyógycentrum, ahol eddig összesen több, mint tízezer páciens vette igénybe a teljes test fénykezelést.

Felnőttek és gyermekek számára is érvényes lehetőség; akinek nincs semmiféle egészségügyi problémája, csupán az egészség megőrzése, a természetes védekezőképesség, továbbá az erőnlét fokozása, energiával való feltöltés a célja, azoknak is érdemes rendszeresen igénybe venni a Sensolite fényterápiát. 

A debreceni Sensolite-ban bármely kérdéses esetben szaktanácsot, vagy egyedi, személyre szabott terápiás javaslatot adunk.

Végül szeretnék köszönetet mondani nagyszerű munkatársamnak Királyné, Dávid Éva Egészségfejlesztőnek odaadó munkájáért, a Sensolite-al nyert tapasztalatok összegzéséért mellyel sokat segített az Önök számára készített, az Önök gyógyulását és jó közérzetét segítő tematikus csomagok elkészítésében.

Fényágyból a tétmeccsre, sportolóknak ajánlva.